4

Kamers

Niets maakt het leven zoveel lichter dan een leeg hoofd en een uitgerust lijf. Daarom vind je in De Werelt 125 hotelkamers met heerlijke matrassen om in weg te dromen. Start de dag met verse koffie en een heerlijk ontbijt om vervolgens er op uit te trekken. Ga je voor een frisse boswandeling? Weg stress, welkom dag!

Bekijk de kamers

Faciliteiten

Jouw me-time? Die wordt nog beter met de luxe faciliteiten van De Werelt. Geniet van een lunch of diner in het restaurant, waar we de lekkerste ingrediënten uit de streek op je bord toveren. Borrel in de loungebar, bij de haard of op het terras. Ontspan in de sauna of neem een duik in het zwembad. Welkom in De Werelt!

Bekijk de activiteiten

Eten bij de Bistro

Bistro De Werelt is één van de lekkerste geheimen van de Veluwe. Kom je ook dineren midden in één van Nederlands mooiste natuurgebieden? In ons restaurant spelen verse streekproducten uit de regio een hoofdrol. Rechtstreeks van de boer naar jouw bord! Vergeet de tijd en geniet met je gezin, familie en vrienden van een heerlijke lunch of diner.

Goed om te weten: De bistro is enkel geopend van woensdag t/m zaterdag voor diner en enkel te boeken door hotelgasten.

Bekijk ons menu

Arrangementen

Haal alles uit jouw verblijf in hotel De Werelt. Maak een natuurexcursie over de Veluwe, bootcamp of mediteer in het bos. Pak een mountainbike mee en verken de gave single tracks in de omgeving. Of leef je uit op onze trimbaan en klimwand. Welk arrangement geeft jou nieuwe energie?

Bekijk de arrangementen