Leuke uitstapjes rondom de Veluwe

Ontdek de leukste uitstapjes rondom De Werelt en omgeving! Ontdek de schitterende kunst in het Kröller-Müller Museum, maak een selfie bij het middelpunt van Nederland of ga terug in de tijd met de Celtic Fields. Dat en nog veel meer leuke to-do's in en rondom de Veluwe!

Kunst kijken in het Kröller-Müller Museum
Een nachtje of weekendje weg in hotel De Werelt is een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het Kröller-Müller Museum. Je vindt hier niet alleen topschilderijen van Van Gogh, Monet, Mondriaan en Picasso, maar ook veel verrassende moderne kunst. En buiten vind je één van de grootste beeldentuinen van Europa, met de mooiste moderne beeldhouwwerken. Meer dan genoeg om nog te ontdekken!

Selfie bij het middelpunt van Nederland
Een must-do tijdens een midweek of weekendje weg: even naar het geografische middelpunt van Nederland. Dat vind je op de Goudsberg. Een foto met de enorme zwerfkei die daar ligt, deel je natuurlijk even via Instagram of via de app met familie of vrienden. Vanaf het middelpunt heb je bovendien een mooi uitzicht over de omgeving.

Terug in de tijd met de Celtic Fields
Wist je dat de omgeving van De Werelt al in de ijzertijd bewoond werd? Vlakbij het Wekeromse Zand vind je daar de sporen van. Daar staat namelijk een replica van een oude ijzertijdboerderij. Eromheen liggen prehistorische akkers die opnieuw ingezaaid zijn: de celtic fields. De informatieborden geven je een inkijkje in hoe onze voorouders hier vroeger leefden.

Meer to do’s in de omgeving
Nog niet genoeg? In de omgeving zijn nog veel meer leuke activiteiten om te ondernemen! Ga bijvoorbeeld wilde dieren kijken in Burgers Zoo. Verken Nationaal Park de Hoge Veluwe. Of loop door het pittoreske dorpje Hoenderloo, waar je het lekkerste ijsje van de Veluwe proeft. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Liever actief bezig zijn in de buitenlucht? Ontdek de leukste out-door activiteiten rondom het hotel!

De leukste uitstapjes op een rijtje:

Meer weten of vragen over de leukste uitstapjes in de omgeving van De Werelt? Neem contact met ons op, wij helpen je graag op weg!

Neem contact op