De Werelt officieel geopend!

VELUWE - Ruim drie jaar lang is er gewerkt aan het verduurzamen, verbouwen en restylen van De Werelt in Lunteren. Het compleet vernieuwde hotel is na twee maanden proefslapen op 9 juli officieel geopend.

Hotel De Werelt beschikt over 125 hotelkamers voor recreanten, toeristen en andere vrijetijdszoekers die komen genieten van de uitgestrekte Veluwse natuur.  “Je kunt hier onder meer heerlijk wandelen, hiken, wild spotten, fietsen of mountainbiken. Je loopt of fietst vanuit het hotel zo het bos in. Dit is echt een plek waar je je één voelt met de natuur, tot rust komt en nieuwe energie opdoet”, zegt Lisanne Muller, hotelmanager van De Werelt.

Actief genieten van de natuur
De bosrijke omgeving verkennen? Dat kan met fietsen, steps, mountainbikes of elektrische scooters die klaar staan voor gasten. Ook rond De Werelt zelf zijn veel nieuwe mogelijkheden gecreëerd om te genieten van het buitenleven en de prachtige natuur. Soms worden er buiten yogalessen of bootcamps georganiseerd, ook is er een trimbaan en kun je wandelen over een aangelegd bezinningspad.

Ontspannen in het hotel
Ook in het hotel zelf zijn tal van nieuwe faciliteiten gerealiseerd. De Werelt heeft bijvoorbeeld nu een bistro, waar streekproducten de hoofdrol spelen op de menukaart. Relaxen kan in de ontspanningsruimtes of de compacte wellness. “Verder kun je een filmpje pakken in onze hotelbioscoop, sporten in onze fitnessruimte of een boek lezen in de sfeervolle bibliotheek”, zegt Lisanne.

Duurzame metamorfose
Bij de metamorfose van De Werelt is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. De stroom in het hotel komt voortaan van de zonnepanelen op het dak. Verder is fors geïnvesteerd in hoogwaardige gevel- en dakisolatie, waardoor het hotel nog comfortabeler is. Bij de herinrichting en restyling is bovendien volop gebruik gemaakt van bestaande en natuurlijke materialen, wat het hotel een warme, karaktervolle uitstraling geeft.

Maak connectie, deel kennis
Naast dat het hotel ingericht is voor recreanten heeft het hotel ook alle faciliteiten in huis voor creatieve heisessies, congressen en meerdaagse bijeenkomsten. Denk out-of-the-box, en benut de mooie omgeving om je gasten te verrassen. Neem die flipover mee het bos in, ga tussen de sessies door lekker sporten en blijf met elkaar een nacht overnachten om nog meer uit de samenkomst te halen. Connect met de natuur, en met elkaar.

 

Zelf de spiksplinternieuwe matrassen uitproberen?

Bekijk de kamers hier !