Eindejaarsevenement

Het jaar op een goede manier afsluiten hoort erbij! Samen met collega's en/of relaties elkaar even zien buiten de normale werktijden in een ontspannen sfeer. Onder het genot van lekker hapjes en drankjes met elkaar bijkletsen. Blik terug op afgelopen jaar en kijk tegelijkertijd vooruit naar het jaar dat komen gaat. Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dan is dit hét moment om een eindejaarsevenement te organiseren! Kies voor een schitterende locatie als De Werelt in Lunteren en word compleet ontzorgd op het gebied van catering en personeel. Mooier nog, hier heb je zelfs de mogelijkheid om te blijven slapen!

Samen het jaar goed afsluiten

Successen vieren doe je samen! En wat is er nou mooier dan het jaar afsluiten met een spetterende bedrijfsborrel voor het eigen personeel? Begin op tijd met het organiseren van je eindejaarsevenement en zet nu de eerste stap: kies een prachtlocatie! Een eindejaarsevenement is dé kans om onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar en vooruit te blikken op komend jaar. Of je je eindejaarsevenement of nieuwjaarsreceptie nu met collega's of met relaties viert; in de schitterende omgeving van evenementenlocatie De Werelt in Lunteren wordt het sowieso een gezellige avond! Deze locatie is geschikt van 50 tot 600 personen en beschikt over eigen parkeerplaatsen.

Kickstart in het nieuwe jaar

Na een ontspannen borrel beklim je het podium met alle licht- en geluidfaciliteiten voor de eindejaar speech. Om er vervolgens gezamenlijk een gezellige avond van te maken! Terugblikken, mijlpalen vieren of waardering tonen: successen vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers en relaties. Zo geef je het nieuwe jaar een boost, nog voordat het begonnen is! Een extra activiteit als bijvoorbeeld een buiten barbecue? Wij hebben alle faciliteiten in huis voor jouw eindejaarsevenement; van techniek, catering tot entertainment op de dag zelf. 

Bekijk de arrangementen

Een fantastische locatie voor een succesvol eindejaarsevenement! Niet alleen de locatie spreekt aan, ook op het gebied van catering en personeel werden we compleet ontzorgd


Benieuwd naar de mogelijkheden in 2023?

Wil je meer weten of ben je opzoek naar een geschikte locatie voor jouw eindejaarsevenement in 2023? Neem dan contact op met ons en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Neem contact op