Ontdek alle zalen

Met 15 zalen, een eigen restaurant, wellnesscentre, hotelkamers én de Veluwe als achtertuin is alles mogelijk. Van beurzen tot heidagen en van een symposium tot (meerdaags) congres. Je ontvangt bij ons moeiteloos groepen van 10 tot 600 personen. En dat op letterlijk de meest centrale locatie van Nederland!

Naar de rondleiding

Meerdaags congres mogelijk!

Blijf je slapen? We hebben 125 luxe hotelkamers voor jou en je gasten. Je wordt 's ochtends wakker in een premium bed. Sla de ramen open voor die frisse bosgeur, pak een verkwikkende douche of trek een paar baantjes in het zwembad. Geniet vervolgens van ons heerlijke ontbijtbuffet. Zo begin je jouw nieuwe dag vol energie! 

Bekijk alle kamers Bekijk de arrangementen

Inspanning vs. ontspanning

Denk gerust outside the box voor jouw evenement of bijeenkomst. Want als je er toch bent, waarom zou je de mooie omgeving niet volop benutten? Ga lekker fietsen, wandelen, mountainbiken, bootcampen of klimmen. Neem die flipover mee het bos in en maak van je workshop een workout. Met onze arrangementen organiseer jij een bijeenkomst die je gasten inspireert en verrast. 

Zullen wij meedenken? Zelf offerte samenstellen